Moleskine Boekjes

Moleskine sketchbook kopen

Als u van schetsen, tekenen of waterverven houdt, moet u zeker een kijkje nemen in onze Moleskine art collection. Hier kunt u een schetsboek kopen, maar ook tekensets en Moleskine watercolour notebooks waar u al uw creatieve projecten in kwijt kunt. Hierbij heeft u de keuze uit notitieboeken die op de lange of op de korte zijde gebonden zijn; het is maar net wat u het fijnste vindt voor uw creatieve project. Bent u op zoek naar een geweldig cadeau voor iemand die van tekenen en schetsen houdt? Dan hebben we een complete tekenset voor u. Deze bestaat uit een mooie geschenkverpakking met daarin een pocket schetsboek, twee mat zwarte tekenpotloden, een dop met gum die aan het schetsblok vastgemaakt kan worden en een puntenslijper.

Moleskine smart writing set

Als u op zoek bent naar een ultieme ervaring op het gebied van notities maken, dan is de Moleskine Ellipse smart writing set perfect voor u. Met de Moleskine smart notebook pen maakt u notities in het daarvoor bestemde notitieboek. Deze notities worden vervolgens door de Pen+ overgebracht op de app op uw telefoon of tablet. Dankzij een speciale technologie, de Ncoded-technologie, herkent de smart notebook pen de plek op het papier in het tablet notitieboek. Hierdoor komen uw notities in zowel uw tablet notitieboek als in de app op uw telefoon of tablet precies overeen en kunt u uw documentatie nauwkeurig bijhouden.

Let op: het tablet notitieboek werkt enkel samen met de Pen+ van Moleskine. Met de complete set in ons assortiment weet u zeker dat u goed zit.