0

Moleskine 18 Maanden 2021/2022 Le Petit Prince Weekagenda Pocket Hardcover Grey

Productnummer: IMDPP18WN2Y22
€ 13,23 € 10,93 ex. BTW € 18,90

Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Omschrijving

Hoe leuk is het om je afspraken te plannen in de wondere wereld van Le Petit Prince! Deze limited edition agenda is gebaseerd op het verhaal van Antoine de Saint-Exupéry, over een klein prinsje en zijn kinderlijke kijk op de wereld. Met bijpassende themaplaatjes, tabbladen en details geeft de agenda je een kijkje in zijn wereld!

De Moleskine 18 maanden agenda biedt de mogelijkheid om 18 maanden te plannen, van juli 2015 t/m december 2016. Ideaal voor studenten of docenten die na de zomervakantie met het nieuwe schooljaar beginnen! Op de linkerpagina vind je de weekindeling, de rechterpagina is gelinieerd en perfect voor notities, aantekeningen of briljante ideeën.

De agenda heeft daarnaast nog meer handige pagina’s, zoals pagina’s voor internationale tijdzones, meeteenheden en netnummers. Achterin heeft de agenda een praktisch opbergvakje voor losse briefjes, bonnetjes of visitekaartjes. De agenda heeft een canvas kaft, kan plat opengelegd worden en sluit met een elastisch sluitbandje. Een praktische agenda dus, perfect om altijd bij je te hebben!

Specificaties

Merk: Moleskine
Lengte: 14 cm
Breedte: 9 cm