0

Moleskine 2022 12 Maanden Weekagenda Pocket Hardcover LE Harry Potter

Productnummer: 8056420857160
€ 12,54 € 10,36 ex. BTW € 20,90

Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Omschrijving

Ontdek een verzameling Harry Potter Limited Edition-dagboek/planners die zijn ontworpen voor organisatorische magie in 2022. Elke agenda bevat een citaat van Albus Perkamentus wat de kracht en vreugde benadrukt die te vinden is in diversiteit, teamwork en acceptatie. De look en feel van elke planner in de collectie is geïnspireerd door de wereld van antiek boekbinden, met iconische elementen uit het verhaal subtiel in goud gegraveerd op de omslag. Kies tussen een bliksemschicht, de Gouden Snaai, een uil die opduikt om een ​​brief te bezorgen, of de iconische Vuurbeker.

Harry Potter Limited Edition dagboeken/planners zijn verkrijgbaar in groot of zakformaat, dagelijkse of wekelijkse notitieboekjes, en beslaan 12 of 18 maanden - dus je kunt het formaat kiezen dat het beste past. Elk heeft introductiepagina's vol nuttige en inspirerende informatie, een uitbreidbaar vak aan de achterkant voor het opbergen van losse notities en een bijpassend bladwijzerlint en elastische sluiting. De direct herkenbare thema-afbeeldingen gaan door op de schutbladen van het notebook, die volgepropt zijn met informatie over Zwerkbal. Het citaat van de achteromslag is herdrukt op de laatste pagina, naast een gestileerde afbeelding van Zweinstein. Eenmaal geopend, kun je de paperband B-kant veranderen in een toverstaf, terwijl je Harry Potter-stickers en een themaverhaalkaart in het notitieboekje vindt.

Laat je inspireren door Perkamentus' boodschap van inclusiviteit terwijl je alle evenementen, taken en betoverende if-onlys bijhoudt die je dagen in 2022 vullen.

-Harde cover

-Afgeronde hoeken

-Elastische sluiting

-Moleskine ivoorkleurig papier

-Papiergewicht: 70 gsm

-Nuttige hulpmiddelen: planning, tijdzones, internationale metingen, kiescodes en vluchtduur

-Uitvouwbaar binnenzak die overeenkomt met de agenda kleur

-"In geval van verlies" etiket gedrukt op de Flyleaf

-Bijpassende lint boekenlegger

-180 ° platte opening

Specificaties

Merk: Moleskine
Kleuren: Blauw
Lengte: 14 cm
Breedte: 9 cm