0

Moleskine Frida Kahlo Limited Edition Plain Notebook Large Collectors Edition

Productnummer: IMLEFKQP062CLT
€ 34,90 € 28,84 ex. BTW

Op voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen

Omschrijving

Ontdek een collectie van 2 Limited Edition notebooks en een Collector's Box die het leven en werk van Frida Kahlo vieren. Elk kleurrijk notitieboekje in de collectie weerspiegelt haar levendige artistieke benadering, introspectieve aard en viering van de inheemse Mexicaanse cultuur.

De notitieboekjes bevatten elk een citaat van de kunstenaar, van de vrolijke "Viva la vida" tot "Ik ben hier en ik ben net zo vreemd als jij" en "Ik ben mijn eigen muze". Kijk naar binnen en ontdek schutbladen met een thema en een set vrolijke stickers, waaronder een met de beroemde quote "Painting completed my life". Wees creatief met de paperband B-side met een op Kahlo geïnspireerde decoratieve bloemenslinger om te kleuren en te maken. De genummerde Collector's box (4999 beschikbaar) heeft een opvallende gele kaft en een notitieboekje met blanco pagina's erin.

Deze collectie is ontworpen om u te inspireren om het creatieve moment te grijpen en uw eigen waarheid uit te drukken - in woorden of tekeningen. Laat Kahlo's ontroerende verhaal je inspireren terwijl je je eigen kleurrijke realiteit verkent.

- Harde kaft met Frida Kahlo Limited Edition-thema

- Afgeronde hoeken

- Elastische sluiting

- Moleskine ivoorpapier

- Bijpassend bladwijzerslint

- Papier: 70 g / m2, zuurvrij, ivoor, gelinieerd

- Verhaalkaart met themaboodschap

- Themastickers

- Uitbreidbare binnenzak aan de achterkant

- "In geval van verlies" gedrukt op het schutblad

- Herbruikbare paperband met thema B-SIDE met extra gedrukte gereedschappen

- Ligt plat, opent op 180 °

- De geschiedenis van Moleskine zit binnen

Specificaties

Merk: Moleskine