Een Moleskine Limited Edition Sakura Kosuke Tsumura Notebook Ruled Hardcover Large koop je bij Moleskine.nl Een Moleskine Limited Edition Sakura Kosuke Tsumura Notebook Ruled Hardcover Large koop je bij Moleskine.nl Een Moleskine Limited Edition Sakura Kosuke Tsumura Notebook Ruled Hardcover Large koop je bij Moleskine.nl Een Moleskine Limited Edition Sakura Kosuke Tsumura Notebook Ruled Hardcover Large koop je bij Moleskine.nl

Moleskine Limited Edition Sakura Kosuke Tsumura Notebook Ruled Hardcover Large

€ 30,00 € 24,79 excl. BTW

Op voorraad: 10

Levertijd: 1-3 werkdagen

Editions:

Layouts:

Covers:

Sizes:

Omschrijving

  In Japan is het jaarlijkse Sakura seizoen traditioneel een tijd om stil te staan bij de vergankelijke aard van alle dingen. Ontdek een Sakura Limited Edition Notebook dat dit moment eert, ontworpen door de veelgeprezen Japanse modeontwerper Kosuke Tsumura. De stoffen omslag is voorzien van Kosuke's unieke interpretatie van "hanami" (de traditie van het bekijken van kersenbloesem in volle bloei) die niet alleen overdag, maar ook 's nachts plaatsvindt. De delicate roze bloemblaadjes lijken verlicht tegen het donker van de nachtelijke hemel en creëren een etherische sfeer.

  Binnenin vindt u een set thematische stickers en een Sakura wenskaart - beide met het kunstwerk van Kosuke Tsumura. Het notitieboek heeft gladde 100g/m² ivoorkleurige pagina's, afgeronde hoeken, een elastische sluiting, bladwijzerlint en een aanpasbare "in geval van verlies" mededeling op de openingspagina.

  Dit Sakura Notebook maakt deel uit van de Moleskine 2023 Asian Collection. De collectie is een showcase van hedendaags Aziatisch talent dat de buurlanden China, Japan en Korea samenbrengt. Gemaakt om creatieve energie te stimuleren en de diversiteit van Aziatische tradities te vieren, verrijkt elk onderscheidend notitieboekontwerp de Moleskine missie om creativiteit te ondersteunen en de ideeën van de toekomst te inspireren.

  Specificaties:

  • Sakura thematisch stoffen notitieboek met omslagkunst van modeontwerper Kosuke Tsumura
  • themastickers
  • wenskaart met Sakura-thema
  • afgeronde hoeken, elastische sluiting en bladwijzerlint
  • 'In geval van verlies' gedrukt op schutblad
  • verhaalkaart met themaboodschap
  • 100 g/m² zuurvrij papier
  • uitbreidbare binnenzak
  • ligt plat: opent 180°
  • het papier van dit Moleskine product is gemaakt van materiaal uit goed beheerde, FSC™-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen

Specificaties

Voorraad: 10
Lengte: 21 cm
Breedte: 13 cm
Hoogte: 0 cm
Merk: Moleskine
Afmeting: Large
Cover: Hard
Kleur: Multicolor
Layout: Gelinieerd