0

Moleskine Passion Journal Katten

Productnummer: 60508
€ 19,32 € 15,97 ex. BTW

Geen voorraad

Levertijd: Onbekend

Omschrijving

oleskine Passions is een collectie van 12 verschillende logboeken voor het opslaan en ophalen van herinneringen, gedachtes en notities over verschillende passies, onder andere: recepten, wijn, boeken, films, muziek en gezondheid.

Europese korthaar, Noorse boskat, Siamees of Maine Coon; er zijn heel veel verschillende soorten katten en waarschijnlijk net zo veel kattenliefhebbers. Voor alle katten eigenaren brengt Moleskine nu de Passion Journal Cat: een persoonlijk logboek om alle nuttige informatie over de kat in te vullen. In het logboek staan handige voorgeprinte secties over de verschillende rassen en de communicatie van de kat met zijn staart. Staart omhoog? De kat is blij! Staart zwiept heen en weer? De kat is boos! De Cat Journal is ingedeeld in 4 thematische secties:
  • Getting ready: een asielkat, raskat of andere kat. Hoe reageerde de kat bij thuiskomst?
  • Persoonlijkheid: noteer of de kat een wildebras of knuffelbeest is
  • Log: alle bijzondere en memorabele momenten kunnen hier genoteerd worden
  • Gezondheid: bezoekjes aan de dierenarts kunnen hier opgeschreven worden
Daarnaast zijn er nog vier blanco secties die naar eigen inzicht ingevuld kunnen worden. Schrijf bijvoorbeeld over kittens of over kattentaal, de katten uit de buurt of plak er foto's in. Op de kaft staan vrolijke katten afgebeeld.
"

Specificaties

Merk: Moleskine
Lengte: 21 cm
Breedte: 13 cm