0

Moleskine Squared Soft Cover Notebook Expanded Black

Productnummer: IMQP617EXP
€ 27,90 € 23,06 ex. BTW

Geen voorraad

Levertijd: Onbekend

Omschrijving

Deze uitgebreide versie van de Classic Notebook heeft 400 pagina's en 2 lintbladwijzers om meer ideeën dan ooit vast te leggen en bij te houden. Verkrijgbaar met zachte of harde omslag en met gelinieerde, blanco, gestippelde of geruite pagina's, u kunt de lay-out kiezen die het beste past bij uw eindeloze notities.

De Classic Notebook is de erfgenaam en opvolger van het originele legendarische notitieboek dat door kunstenaars en denkers in de afgelopen 2 eeuwen werd gebruikt. Dit eenvoudige maar goed ontworpen object nodigt u uit om uw eigen verhaal aan de pagina's toe te voegen met woorden, schetsen, lijstjes, willekeurige notities, professionele projecten en creatieve inhoud.

De Expanded Classic Notebook heeft iconische Moleskine-ontwerpelementen, waaronder afgeronde hoeken, een uitbreidbaar binnenvak voor losse notities die onderweg zijn verzameld, een bijpassende elastische sluiting om je ideeën te beschermen en de kenmerkende 'In geval van verlies'-melding om je contactgegevens vast te leggen en een beloning voor iedereen die uw kostbare aantekeningen vindt.

- Klassiek notitieboek met harde en zachte kaft

- Afgeronde hoeken

- Elastische sluiting

- Moleskine ivoorpapier

- Dubbel lint bladwijzer

- 400 pagina's

- Papier: 70 g / m2, zuurvrij, ivoor, gelinieerd

- "In geval van verlies" gedrukt op het schutblad

- Uitbreidbare binnenzak aan de achterkant

- Herbruikbare paperband B-SIDE met extra bedrukt gereedschap

- Ligt plat, opent op 180 °

- De geschiedenis van Moleskine zit binnen

Specificaties

Merk: Moleskine
Kleuren: Zwart
Lengte: 21 cm
Breedte: 13 cm